Cea mai nouă metodă de slăbire

d'ale viețiihorror 2 comentarii

Astăzi am văzut pe adevărul (fie vorba între noi, mă cam îndoiesc de asta) un articol despre o nouă modalitate de slăbire. Știm cu toții că apar diete de slăbire mai des decât ne schimbăm noi șosetele iarna.

Am mai spus acum ceva vreme că sunt mereu în căutare de noi diete pe care le încep întotdeauna luni sau mâine, depinde cum e luna în cuadratură cu soarele si ce planete sunt atunci în casa a 6-a, casa sănătății.

Zice-se că niște cercetători (probabil britanici) au făcut niște studii și au ajuns la concluzia că dacă te uiți la filme horror poți să arzi până la 200 de calorii (mai puțin de jumătate de ciocolată). S-a făcut un top al celor mai „horror filme” unde le-au catalogat în funcție de numărul de calorii arse.

Pe baza rezultatelor cercetărilor am întocmit un program zilnic de dietă care respectă principiile unei vieți sănătoase și conține 3 mese principale și 2 gustări:

– micul dejul: 1 episod din Grimm

– ora 10 (gustare) : 2-3 minute de scene intense din SAWHannibal sau Se7en (după preferințe) pentru a alunga foamea

– prânz: 1 episod din Millennium

– ora 16 (gustare): 1 episod din Supernatural (atenție să nu fie cu scene intense, în caz contrar nu mai este considerată o gustare)

– cina (ceva mai „light”): 1 episod din Fringe

Unele din cele de mai sus se pot înlocui cu altele de aceiași „intensitate”.

Dacă ai ajuns acasă obosită și te-ai aruncat asupra unei shaorme cu de toate, nu dispera. Am și o soluție de urgență: ~2 ore de The Bone Collector,  I Saw the Devil, Identity sau Frailty ar trebui să te scape de măcar jumătate din cele peste 1000 de calorii consumate la o singură masă.

Poftă bună și spor la slăbit.

2 comentarii la Cea mai nouă metodă de slăbire

  • nicu  says:

    cica si sexul e bun pentru a scapa de calorii, asa ca ma intreb: ar merge si o dieta pe baza de pornuri?

  • Yuki  says:

    tot ce se poate însă trebuie întocmită de cineva care știe cum stă treaba 😀

Lasă un răspuns


× 7 = cincizeci sase

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>