Mă doare-n cot

d'ale vieții Un comentariu

De vreo 2 zile mă doare-n cot. Sunt cam împiedicată din fire și mereu reușesc să mă lovesc de mobila din casă, de la birou. Patinez adesea pe gresia din hol, bucătărie și baie și nu de puține ori era să-mi sparg capul. Noroc că am genunchi rezistenți și brațe puternice.

Zilele trecute am reușit o performanță demnă de jocurile olimpice: voiam să merg în dormitor însă gravitația era prea puternică așa că am patinat pe hol, am evitat un șpagat forțat și-un cap în tocul ușii de la baie și-am aterizat cu cotul mâinii drepte în ușa de la dormitor. Părea totul ok așa că nu am făcut mare caz, mai ales că nu aveam vânătăi (cele de săptămâna trecută s-au dus).

Ajunsă la serviciu, am dat să-mi sprijin mâinile pe birou și atunci m-a lovit durerea. M-au întrebat colegii ce-am pățit. Le-am spus că mă doare-n cot și nu prea au părut încântați de răspuns. Alții s-au grăbit să-mi recomande cataplasme cu varză crudă, brânca ursului, gălbenele, mușețel, praz, ceapă, usturoi, coada calului, cartofi, tinctură de pedicuţă și alte vreo câteva asemenea. Se pare că și brânza de vaci dă rezultate! De departe cea mai bună recomandare a fost „să casc ochii pe unde merg”.

Acum stau și cuget: de unde naiba fac eu rost de buruienile de leac?

Un comentariu la Mă doare-n cot

  • Mihai  says:

    Poate gasesti un website gen buruieninemaiintalnite.ro :)) sau cauti pe google, vorba probabil ca google e femeie ca prea le stie pe toate :)))

Lasă un răspuns


× 1 = opt

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>