Maid in Akihabara

cosplayd'ale viețiidiversejaponisme 0 comentarii

Akihabara Station

Akihabara Station

Okaeri nasai mase, goshujin sama, ojou sama!

Akihabara este considerat ca fiind raiul electronicelor, componentelor pentru calculatoare și orice îți poți dori legat de anime/manga/otaku. Pe lângă acestea, numeroase cafenele au fost deschise unde fete drăguțe te întâmpină încă de la intrare și sunt gata să-și servească „stâpânul”. Nu înțelegeți greșit: nu este nimic sexual legat de ele și de modul cum servesc. Fetele satisfac nevoia oricărui otaku de a fi tratat precum stăpânul casei (așa cum am văzut și noi prin diferite anime :P).

Ca să lucrezi într-o astfel de cafenea trebuie să:

– zâmbești tot timpul

– fii foarte drăguță cu clienții

– fii inocentă

– să acorzi foarte mare atenție la detalii (fiecare mișcare se face cu mare finețe)

– și nu în ultimul rând să-ți tratezi clienții ca pe „stâpânii casei”

Zilele trecute am văzut seria Maid in Akihabara și tare m-a amuzat. Are 6 episoade care durează sub 15 minute. Din punctul meu de vedere reușește destul de bine să redea o mică parte din lumea anime (cum ar fi dacă personajele din anime ar „prinde viață”).

Personajul principal este Saki, o fostă angajată a unui bar, aflată în căutarea unui loc de muncă pentru a scăpa de yakuza (mafia japoneză).

Reușește să se angajeze la o cafenea numită Meido no miyage (Maid’s gift) însă totul i se pare foarte ciudat și diferit față de anteriorul loc de muncă.

Saki

Saki

Alături de Saki, mai sunt angajate încă 2 fete: Miyabi și Himeko. Miyabi este recunoscută ca fiind cea mai bună „fată în casă” de către clienții fideli ai cafenelei.

Himeko si Miyabi

Himeko și Miyabi

Între ea și Saki începe o dispută pentru a determina care dintre ele este cea mai bună. Va reuși Saki să supraviețuiească în această lume Moe?

Hajime san

a maid's touch

Hajime san

un client emotionat

with this pose

client

client

Oni, oni, onigiri...

client

Lucrurile se complică atunci când membrii yakuza o găsesc și se decid că vor să ocupe clădirea în care este cafeneaua și s-o facă pe Saki  „fata lor nr. 1″.

yakuza big boss

retarded people

just yakuza

 Yakuza vs. Otaku

Jocurile din spatele scenei precum și finalul acestei confruntări îl veți descoperi vizionând cele 6 episoade.

we are otaku
we are otaku

Itterashai mase!

Lasă un răspuns


+ doi = 11

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>