Muzică pentru petreceri boeme

d'ale viețiidiversemuzica 2 comentarii

Ieri, ca niciodată, la ora 11.30 eram în supermarket la shopping. De obicei la ora asta mă întorc pe partea cealaltă și trag pătura peste ochi ca să nu-mi bată soarele. Planul de atac: mă duc repede repede, cumpăr ce am nevoie și apoi plec la fel de repede acasă. Maxim juma’ de oră cu tot cu statul la casă. În teorie că-n practică… a durat mai mult de o oră.

Tot fâțâindu-mă printre rafturi, ajung la raionul cu mâncare. De obicei rezist cu eroism tentației (știți și voi ce produse se folosesc la pregătirea mâncărurilor din supermarket dar miros așa frumos…) însă de data asta n-am mai putut. Am dat vreo 2-3 ture uitându-mă la mâncare și până la urmă m-am așezat la coadă să comand.

La raionul cu mâncare erau două femei care serveau plus șefa lor. În fața mea tocmai comandase o altă femeie care părea că are ceva legătură cu șefa. Comandă serioasă, nu glumă: 15 porții de cartofi prăjiți pentru 15 persoane înfometate. Sau 14. Șefa a profitat de de moment și o întreabă dacă le duce la petrecere, dacă au tot ce trebuie: mâncare, muzică, tort… detalii din acestea care stârnesc curiozitatatea feminină. În același timp își exprimă regretul că nu poate fi și ea acolo să danseze pe manele.

După ceva timp de gândire, femeia o atenționează pe șefa de la raionul cu mâncăruri cu privire la evoluția muzicii:

– N-ați auzit, doamnă, că nu se mai poartă manelele?

Răspunsul a venit de îndată:

– Eee, cum să nu se poarte? La petrecere merge. Ce să ascult? Vivaldi?

După câteva momente de uimire am zâmbit, moment în care conversația s-a încheiat și porțiile de cartofi prăjiți au fost înmânate femeii.

Și ca să fim în temă:

 

2 comentarii la Muzică pentru petreceri boeme

  • nicu  says:

    macar auzise de Vivaldi…

    • Yuki  says:

      să fi văzut ce față am făcut eu când am auzit… 😀

Lasă un răspuns


trei − 2 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>